Svendborg Architects | Danish Artist’s Studio

by coco

Copenhagen firm Svendborg Architects have built this artist’s studio inside an existing stable building in Denmark.

The studio comprises the existing structural walls that have been preserved, and an anodized aluminum structure inside with a roof extending up above the previous roof line

One side of the gabled interior has been finished entirely in mirrors to reflect views into the studio from skylights in the opposite side of the pitched roof.

The project is both contextual and innovative

In its shape and color it blends in with the existing farmhouses. At the same time the studio offers new spatial feeling and qualities due to its small innovative solutions.

All photographs and captions from: Dezeen Magazine. So many awesome projects….check them out.

Advertisements